Svensk Klottersanering | TAKTVÄTT
Vi utför klottersanering, fasadrengöring och taktvätt med snabb respons i hela Sverige (www.klottersanera.se).
Klottersanering, Klotterskydd, Fasadtvätt, Blästring, Taktvätt
16305
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16305,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

TAKTVÄTT

Varför byta tak när du kan få samma fräscha utseende med en taktvätt och behandling från oss? Ett tak som tvättas regelbundet förlänger livslängden samt håller mossa, alger och lav borta, vilka kan orsaka stora skador på taket om de inte tas bort. Vi använder effektiva rengöringsmedel som är biologiskt nedbrytbara och skonsamma mot de flesta material. 

 

SÅ HÄR JOBBAR VI

Vi börjar med att kontrollera närmiljön runt byggnaden och skyddar närliggande växter om så behövs. Därefter kontrollerar vi att takpannorna ligger korrekt samt att de är hela. Sedan skrapar vi bort eller spolar med högtryckstvätt för att avlägsna så mycket som möjligt av påväxten. Slutligen applicerar vi rengöringsmedlet rikligt med lågtrycksspruta.

Medlet får sitta kvar då vädrets inverkan sedan tar bort påväxten. Vi använder biologiskt nedbrytbara medel som går in på djupet och tar bort den allra svåraste beläggningen och förhindrar ny påväxt upp till 5 år. Dessa medel är speciellt utvecklade för att kunna göra ett bra resultat med hänsyn till både arbetsmiljö och miljö.