Svensk Klottersanering | OM OSS
Vi utför klottersanering, fasadrengöring och taktvätt med snabb respons i hela Sverige (www.klottersanera.se).
Klottersanering, Klotterskydd, Fasadtvätt, Blästring, Taktvätt
16329
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16329,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

OM OSS

Vi täcker hela Sverige

Vi är baserade i Storstockholm men jobbar över hela Sverige, och i alla län. Oavsett var i Sverige ni finns så kan vi vara på plats inom 24h. Kontakta oss för mer detaljer. 

 

Vi utför klottersanering och rengör fastigheter, fasader och tak, hissar, gångtunnlar etc. Hos oss kan ni få hjälp med allt från akuta insatser (vi är på plats inom 24h) till större långsiktiga servicejobb. Både för privatpersoner och fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar. 

 

Hög kompetens och lång erfarenhet

Vår långa erfarenhet och höga kompetens borgar för att ni får ett bra resultat oavsett om det gäller klottersanering, förebyggande klotterskydd, fasadrengöring, blästring eller taktvätt. Vi har även branschkompetens på målning och snickeri, så vi kan återställa väggar och tak där det krävs. 

 

Vi har en ansvarsförsäkring upp till 10 MSEK genom Trygg-Hansa, vilket borgar för att du som kund kan anlita oss tryggt och lugnt.