Svensk Klottersanering | KLOTTERSKYDD
Vi utför klottersanering, fasadrengöring och taktvätt med snabb respons i hela Sverige (www.klottersanera.se).
Klottersanering, Klotterskydd, Fasadtvätt, Blästring, Taktvätt
16285
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16285,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

KLOTTERSKYDD

Vårt klotterskydd släpper igenom fukt så att underlaget kan andas. Om klottrarna ger sig på den skyddande ytan med sprayfärg eller annan klotterfärg kan klottret lätt avlägsnas med vanligt vatten. Den klotterskyddade ytan försvårar även för affischer och klistermärken att fästa. Klotterskyddet håller i upp till tio år och det är lätt att återskydda ytan.

SÅ HÄR JOBBAR VI

I förebyggande syfte kan vi klotterskydda väggar, fasader, hissar och andra platser som är speciellt utsatta. Klotterskyddet stryks eller sprutas på den rena ytan och ligger sedan som en hinna på underlaget vilket förhindrar att färg, smuts och föroreningar tränger in. Klotterskyddet är verksamt i upp till 10 år och är lämpligt för de flesta typer av absorberande ytor som t.ex. betong, tegel, kalksten m.m.

ANTI-KLOTTERAVTAL

Många av våra kunder väljer att teckna serviceavtal med oss för att säkerställa ett kontinuerligt klotterskydd, vilket gör att Du kan försäkra dig om en ren, snygg och klotterfri fasad. Vänligen kontakta oss för mer detaljer och prisuppgift.