Svensk Klottersanering | FASADTVÄTT
Vi utför klottersanering, fasadrengöring och taktvätt med snabb respons i hela Sverige (www.klottersanera.se).
Klottersanering, Klotterskydd, Fasadtvätt, Blästring, Taktvätt
16294
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16294,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

FASADTVÄTT

Vid fasadtvätt gäller att tvätta rent fasader från trafiksmuts, sot, oljehaltig och fet smuts alg och mossbeväxtning utan att skada ytans patina. Får smutsen ligga kvar minskar fasadens möjligheter att andas och påverkar därmed livslängden. Smuts på fasaden påverkar också ytan så att PH-värdet sjunker, vilket medför att fasaden vittrar sönder. Vi använder effektiva men skonsamma metoder för fasadtvätt med biologiskt nedbrytbara medel som rengör fasaden ordentligt utan att förstöra den.

SÅ HÄR JOBBAR VI

Vi börjar med att skölja fasaden ordentligt med rent vatten. Därefter applicerar vi ett miljövänligt men effektivt och skonsamt rengöringsmedel med lågtrycksspruta. Medlet får sedan verka 30 minuter - 6 timmar beroende på väderlek och hur hårt nedsmutsad fasaden är. Till sist tvättas fasaden och avslutas med en sköljning med rent vatten.

För tvättning används Contractor, ett högtrycksaggregat med en kapacitet på min 20 liter per minut och ett tryck på upp till 200 bar, samt en temperatur på 100 grader. Medlen vi använder för fasadrengöring är speciellt utvecklade för att kunna göra ett bra resultat med hänsyn till både arbetsmiljö och miljö. De är dessutom biologiskt nedbrytbara.